• Slimmerfit met Annelieke
    Center Gilze-Rijen
    Ericssonstraat 2
    5121 ML
    Rijen

  • Recepten

  • Aspergetagliatelle met verse zalm en ei

    Aspergetagliatelle met verse zalm en ei, Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten: 100-150 g verse zalm 1 gekookt ei 150 g witte asperges (± 4 stuks), geschild Handje rucola 2 el olijfolie 2 tl vers citroensap 1 el bieslook, fijngehakt 1 el peterselie, fijngehakt Peper Zout Extra: dunschiller Bereidingswijze: Zet een pan met water op en breng aan de kook. Snijd [...]

    Lees verder

    Pannenkoek met gemengde sla, tomaat, olijfjes en frisse yoghurtsaus

    Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten: 1 PowerSlim pannenkoek 2 el Griekse yoghurt 0% vet 1 hand gemengde sla 2 tomaten in schijfjes 3 groene olijven in stukjes 1 stengel lente-ui , fijngehakt 3 sprietjes bieslook, fijngehakt 1 tl vers citroensap 1 el olijfolie Peper Zout Bereidingswijze: Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. [...]

    Lees verder

    Rijstrisotto met asperges en champignons

    Ingrediënten: 1 zakje PowerSlim sojarijst 1 tl PowerSlim kruidenbouillon 50 g groene asperge(tip)s in stukjes 150 g champignons in stukjes ¼ witte ui, gesnipperd ½ teentje knoflook, fijngehakt 1 el roomkaas light 1 el olijfolie ½ envelopje saffraan (even oplossen in een beetje water) of 1 tl kerriepoeder 1 el verse peterselie, fijngehakt Peper Zout Bereidingswijze: [...]

    Lees verder

    Gegrilde tonijn met champignons en paprika

    Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten: 150-200 g verse tonijn 150 g champignons in stukjes 50 g groene paprika in stukjes ½ el olijfolie Verse dille Peper Zout Bereidingswijze: Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de champignons en de paprika circa 4-5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Wrijf de tonijn in met een halve eetlepel [...]

    Lees verder

    9 of page 16