• Slimmerfit met Annelieke
  Center Oosterhout e.o.

  Abdis van Thornstraat 74
  4901 ZB
  Oosterhout

 • Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen

  Riekevoort 3
  5121 SB
  Rijen

 • Op gewicht blijven

 • In Balans PS. Food & Lifestyle Afvallen Is Één Ding Maar Op Gewicht Blijven Is Net Zo Belangrijk

  Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PS. food & lifestyle programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

  Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PS. food & lifestyle producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

  Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PS. lifestyle ontwikkeld. PS. lifestyle is geen programma maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

  Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Geheel in lijn met de laatste wetenschappelijke inzichten en trends besteden we in fase 3 meer aandacht aan andere leefstijlfactoren. Hiervoor zijn een vijftal gidsen ontwikkeld die we naar eigen inzicht en behoefte kunnen inzetten.
  De gidsen behandelen elk een BRAVO factor:


  B = Bewegen
  R = Roken
  A = Alcohol
  V = Voeding
  O = Ontspanning

 • In Balans Met PS. Food & Lifestyle

  Een gezonde levensstijl en in balans blijven was nog nooit zo makkelijk Met de producten van PS. life maken wij een gezond en verantwoord voedingspatroon net een beetje makkelijker.

  Met de PS. Life producten kun je na het afslankprogramma doorgaan met de makkelijke recepten en koolhydraat verlaagde producten je streefgewicht behouden!

 • In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

  Het Kookboek 'Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten' helpt daar bijvoorbeeld bij.