• Slimmerfit met Annelieke
  Center Oosterhout e.o.

  Abdis van Thornstraat 74
  4901 ZB
  Oosterhout

 • Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen

  Riekevoort 3
  5121 SB
  Rijen

 • Over Mij

 • Welkom op mijn website, leuk dat je me hebt gevonden !

  Mijn naam is Annelieke Broers, 46 jaar en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik al 25 jaar in Rijen.

  Sinds 2016 ben ik coach van PS. food & lifestyle in Rijen. Begin 2016 ben ik zelf begonnen met PS. food & lifestyle omdat ik weer was aangekomen. Ik jo-jo-de al jaren met mijn gewicht en het lukte me maar niet om de afgevallen kilo’s er af te houden. Ik was dat beu, ook omdat ik merkte dat ik me er echt niet beter door ging voelen.

  Toen ik de producten van PS. food & lifestyle ging gebruiken viel ik vrij snel en eenvoudig 15 kilo af. In die periode dat ik aan het afvallen was heb ik heerlijke gerechten leren maken die ook nog eens gezond zijn. Ik leerde wat koolhydraten met je doen, waar deze in zitten, en waar juist niet en hoe ik de etiketten moest lezen. Mijn streefgewicht behoud ik nu makkelijk doordat ik weet waar ik op moet letten.

  Tijdens mijn afvalproces begon het bij mij te kriebelen om zelf ook coach te worden van PS. food & lifestyle. Ik coach al 15 jaar mensen bij bedrijven als Ben, T-Mobile en de Rabobank. Deze ervaring in combinatie met mijn persoonlijke strijd tegen de kilo’s leek mij een prima basis om voor jou een goede coach te zijn.

  Inmiddels heb ik een groot aantal mensen mogen coachen met als resultaat dat ze weer trots en zelfverzekerd zijn als ze in de spiegel kijken. Op de moeilijke momenten ben ik er voor jou, niet alleen tijdens het moment dat je komt wegen maar juist ook als je op de bank zit en het even niet meer ziet zitten. Laat het me weten en ik zorg dat jij zo’n moment kan doorstaan.

  Wil jij ervaren wat culinair afvallen is, dan hoor ik dit heel graag.

  Ik weet zeker dat je het kunt, ik ben jouw stok achter de deur en samen verslaan we de kilo’s !

  Tot snel ?!

  Annelieke Broers
  Gecertificeerd PS. food & lifestyle consulente