• Slimmerfit met Annelieke
  Center Oosterhout e.o.

  Abdis van Thornstraat 74
  4901 ZB
  Oosterhout

 • Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen

  Riekevoort 3
  5121 SB
  Rijen

 • PS. food & lifestyle Producten

 • Onze koolhydraatarme PS. food & lifestyle producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen, en ook steeds vaker gluten en soya vrij.

  Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PS. food & lifestyle stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PS. food & lifestyle assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PS. food & lifestyle de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

  Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

  Door op de productpagina op een productcategorie te klikken, krijg je een overzicht van de afslankproducten van PS. food & lifestyle. Heb je vragen over een product of wil je kennis maken met PS. food & lifestyle? Klik dan hier.

  Onderstaand alvast een greep uit het brede assortiment: