• Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen
  Ericssonstraat 2
  5121 ML
  Rijen

 • Wat kost PS. Food & Lifestyle?

 • De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

  Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur. Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

  Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PS. food & lifestyle producten

  Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke kostenplaatje, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek wordt precies verteld hoe er aan de slag wordt gegaan!