• Slimmerfit met Annelieke
    Center Gilze-Rijen
    Ericssonstraat 2
    5121 ML
    Rijen

  • Recepten

  • Hertenkalfbiefstuk met groene groentes, aardappelpuree en romige paddenstoelensaus

    Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 4 Ingrediënten: 2 zakjes PowerSlim aardappelpuree 480 g hertenkalfbiefstuk (4x120g) 300 g spruiten, gehalveerd 250 g paddenstoelen, in kwarten (bijvoorbeeld cantharellen of kastanjechampignons) 4 groene asperges, geschild en in drieën gesneden 1 sjalot, fijn gesneden ½ teen knoflook, heel fijn gesneden 1 el olijfolie 1 el roomboter [...]

    Lees verder

    Kalfsoester met broccoli en champignonsaus

    Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 5 Ingrediënten: 0.5 zakje PowerSlim champignonsoep 120 g kalfsoester 2 el olijfolie 100 g champignons, grof gesneden 100 g broccoli Bereidingswijze: Kook de broccoli in water met een bouillonblokje. Smoor in een kookpan de grofgesneden champignons in 1 el olijfolie. Kruid de kalfsoester met peper en zout en bak deze circa 3 minuten per kant in 1 [...]

    Lees verder

    Herfstachtige stoofschotel met pompoen, kipfilet en walnoten

    Bereidingstijd 50 minuten Aantal personen: 4 Ingrediënten: 500 g kipfilet in stukjes 500 g pompoen, draden en zaden verwijderd 2 rode uien, fijngesnipperd 20 ongezouten walnoten, grof gehakt 10 zwarte olijven, gehalveerd 1 teentje knoflook, geperst 250 ml kippenbouillon 4 el olijfolie Zout Peper Bereidingswijze: Snijd de pompoen in stukjes. Breng de kip op smaak met peper en eventueel [...]

    Lees verder

    Gebakken zeetongfilet met broccoli en witte wijnsaus

    Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 4 Ingrediënten: 2 pakjes PowerSlim noodles 4 x 120-150 g zeetongfilet 800 g broccoliroosjes ½ glas droge witte wijn 2 el olijfolie ¾ bakje Philadelphia light Handje peterselie, gehakt Kurkuma Takje kervel Zout Peper   Bereidingswijze: Kook de noodles circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water en een beetje zout. Bak de[...]

    Lees verder

    10 of page 16