• Slimmerfit met Annelieke
    Center Gilze-Rijen
    Ericssonstraat 2
    5121 ML
    Rijen

  • Bereidingstijd 50 minuten
    Aantal personen: 4

    Ingrediënten:

    • 500 g kipfilet in stukjes
    • 500 g pompoen, draden en zaden verwijderd
    • 2 rode uien, fijngesnipperd
    • 20 ongezouten walnoten, grof gehakt
    • 10 zwarte olijven, gehalveerd
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • 250 ml kippenbouillon
    • 4 el olijfolie
    • Zout
    • Peper

    Bereidingswijze:

    Snijd de pompoen in stukjes. Breng de kip op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de olijfolie in een braadpan, fruit de ui en bak de kip in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg de bouillon, pompoen, knoflook, walnoten en olijven toe en breng op smaak met peper en zout. Schep vervolgens om en zet de braadpan in de oven voor circa 40 minuten op 180 graden.