• Slimmerfit met Annelieke
    Center Gilze-Rijen
    Ericssonstraat 2
    5121 ML
    Rijen

  • Recepten

  • Pannenkoek met gebakken kaneelappeltjes en karamel zeezoutstroop

    Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten: 1 zakje PowerSlim pannenkoek 1 el PowerSlim karamel-zeezout stroop ½ appel in schijfjes 1 el roomboter Kaneel Bereidingswijze: Doe 100 ml koud water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje PowerSlim pannenkoek. Schud goed. Verhit de helft van de boter in een pan en bak drie kleine pannenkoekjes of een grote [...]

    Lees verder

    Mosselen met friet van knolselderij

    Bereidingstijd: 35 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten 125 ml PowerSlim kruidenbouillon 0.5 kilo verse mosselen 2 stengels bleekselderij in stukjes 0.5 prei in stukjes 100 g knolselderij in frietjes gesneden 0.25 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 0.5 el olijf- of kokosolie 0.5 el roomboter Paar stengels verse selderij, grof gehakt Paprikapoeder Kerriepoeder Zout [...]

    Lees verder

    Waterkerssalade met sperziebonen en gerookte zalm

    Bereidingstijd: 20 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten 1 el PowerSlim mosterd-dille dressing 120 g gerookte zalm 150 g sperziebonen 1 zakje (40 à 50 g) waterkers 3 zongedroogde tomaatjes in stukjes 0.25 avocado in stukjes Bereidingswijze Kook of stoom de sperziebonen in circa 15 minuten beetgaar en laat ze even afkoelen. Meng ze vervolgens met de waterkers, gerookte zalm, [...]

    Lees verder

    Toast met ham-kaas asperges

    Voorbereidingstijd: 15 minuten Bereidingstijd: 25 minuten Aantal personen: 1 Ingrediënten 1 zakje PowerSlim toast 100 g asperges, gewassen en geschild 100 g champignons in kwarten 1 plak achterham 1 plak 30+ kaas 100 g aardbeien 0.5 el roomboter Peper Zout Bereidingswijze Kook de asperges 10 minuten in een ruime pan met kokend water en wat zout. Draai het vuur uit en laat de asperges in [...]

    Lees verder

    11 of page 16