• Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen
  Ericssonstraat 2
  5121 ML
  Rijen

 • Wendy van Orsouw39 jaar uit Culemborg

  Tja, waarom ik niet eerder ben begonnen met PowerSlim? Ik was gewoon eigenwijs denk ik. Op zich stoorde ik mij ook niet enorm aan mijn extra kilo’s. Ik had altijd zoiets van: ‘dan moet ik maar minder snoepen, dan gaat het er wel vanaf’. Maar dat had ik er dan weer niet voor over.

  Toevallig was mijn PowerSlim coach mijn buurvrouw. Via haar kreeg ik ‘toevallig’ weleens wat te proeven van PowerSlim. Die producten vond ik best wel goed smaken. Wel vond ik nog steeds dat ik gewoon geen suiker meer moest eten als ik wilde afvallen. Maaltijdvervangers hoorde daar voor mij niet bij. En hé, je gaat toch niet betalen om je gewenste gewicht te behalen?

  Maar goed, het afgelopen jaar zat ik helemaal niet lekker in mijn vel en zo zat er stiekem wel 10 kilo te veel aan mijn lijf, waardoor ik toen dus wel heel strak in mijn vel zat. Toen kreeg ik ook nog de vraag of ik in blijde verwachting was en precies op dat moment zei mijn buurvrouw dat ik gewoon moest gaan PowerSlimmen. Nou vooruit dan, we zien het wel…

  Eenmaal gestart voelde ik mij al gauw FANTASTISCH en ook belachelijk dom dat ik niet gewoon veel eerder hiermee begonnen was. De producten en recepten zijn echt HEERLIJK! In het begin moest ik heel erg wennen aan 6 keer per dag eten. Regelmatig viel ik mijn coach lastig met de vraag of ik echt wel zo veel kon eten en toch zou gaan afvallen. Ze legde dan uit dat ik juist al die voeding (veel eiwitten uit de PowerSlim producten, kwark, vlees, vis, groenten) nodig had om goed af te kunnen vallen. En ja, ik kon met gemak het eerste doel naar beneden bijstellen.

  Mijn lijf voelt lekkerder, ik ben fitter en kleding staat allemaal veel leuker. Ik beweeg mij veel gemakkelijker op mijn werk (Ik heb een eigen schoenenwinkel in Zaltbommel, MOOD for shoes). Ik word overspoeld met complimenten en zeg dan ook regelmatig: GA GEWOON POWERSLIMMEN!!

  Ik ben heel blij dat ik niet zelf ben gaan tobben en dat ik een stok achter de deur heb gehad, en een coach die mij kon vertellen wat ik beter wel, en wat ik beter niet kon doen. Het is elke cent waard geweest.