• Slimmerfit met Annelieke
    Center Gilze-Rijen
    Ericssonstraat 2
    5121 ML
    Rijen

  • Bereidingstijd 160 minuten Aantal personen: 1

    Ingrediënten:

    • 120-150 g mager runderstoofvlees
    • 100 g verse rode kool, fijngesneden
    • 1 el olijfolie
    • 2 el rode wijnazijn
    • 1 el (vloeibare) zoetstof
    • 1 tl kaneel
    • Peper
    • Zout
    Bereidingswijze:
    Kruid het vlees met peper en zout en braad het in ½ el olie rondom bruin in een braadpan. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onder staat en draai het vuur laag. Circa 2½ uur laten sudderen. Smoor ondertussen de rodekool met ½ el olie en de zoetstof, kaneel en rode wijnazijn.

    Tip:
    Vanaf fase 2b mag je stukjes appel aan de rodekool toevoegen.
     
    Voedingswaarde
    Energie  
    Kcal 321 Kcal
    Vet 21,4 g
    Koolhydraten 3,1 g
    Eiwitten 26,2 g

     

     
    What do you want to do ?
    New mail