Kruid de biefstuk met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en bak de biefstuk circa 3 minuten aan beide zijden totdat deze de juiste gaarheid heeft bereikt. Bak de laatste minuut de geperste knoflook mee, maar let er op dat deze niet te donker wordt. Haal de biefstuk vervolgens uit de pan en laat, samen met de knoflook, 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
Verdeel de rucola en de trostomaatjes over het bord. Haal vervolgens de biefstuk uit het aluminiumfolie en snijd deze in dunne plakken. Verdeel over de groentes en bestrooi de salade met Parmezaanse kaas. Besprenkel als laatste met een paar druppels citroensap en maak het af met de knoflook-kruidendressing.
Eet hier een stuk fruit bij om de maaltijd compleet te maken.
Tip: als je de Parmezaanse kaas achterwege laat en 50 g trostomaatjes neemt in plaats van 100 g, dan is het recept ook geschikt voor fase 1!
Slimmerfit met Annelieke
"Culinair afvallen"
Adres:
Riekevoort 3, 5121 SB, Rijen
Abdis van Thornstraat 74, 4901 ZB, Oosterhout
Telefoon / WhatsApp:
06-24095271
Email: slimmerfit.annelieke@gmail.com
KvK nummer : 66762618
BTW nummer : NL139857618B01
Openingstijden:
ma - za 9.00 uur - 21.00 uur op afspraak
20 min. bereiden, Voor 1 persoon, 365 calorieën Ingrediënten 1 zakje PS. food & lifestyle zalm wrap 2 plakjes rosbief ½ komkommer 10 g rucola 1 el mayonaise 1 tl [...]