• Slimmerfit met Annelieke
    Center Gilze-Rijen
    Ericssonstraat 2
    5121 ML
    Rijen

  •  Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1

    Ingrediënten:

    • 1 zakje PowerSlim penne
    • 200 g champignons in plakjes
    • 1 kleine sjalot, zeer fijn gehakt
    • ½ teentje knoflook, zeer fijn gesneden
    • ½ el roomboter
    • 1½ el olijfolie
    • 1 el verse peterselie, fijngehakt
    • Paar blaadjes verse basilicum, fijngehakt
    • Peper en zout

    Bereidingswijze

    Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de knoflook-kruidenolie door de olijfolie te mengen met de knoflook, peterselie en basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Verhit vervolgens de roomboter in een pan en bak de champignons goudbruin. Voeg de sjalot toe en bak 1-2 minuten mee. Schep daarna de knoflook-kruidenolie erbij en warm even mee. Breng eventueel nog extra op smaak met wat peper en zout. Voeg de penne toe aan de champignons en meng goed door elkaar. Serveer in een diep bord en garneer eventueel nog met wat extra peterselie.
    Tip:
    Ook lekker met hamblokjes en vanaf fase 2A met wat parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde
    Energie  
    Kcal 337 Kcal
    Vet 23,1 g
    Koolhydraten 7,6 g
    Eiwitten 23,1 g

     

     

     

     
    What do you want to do ?
    New mail
     
    What do you want to do ?
    New mail
     
    What do you want to do ?
    New mail