Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kook de penne circa 15-20 minuten in een ruime hoeveelheid water. Zet na ongeveer 5 à 10 minuten een metalen vergiet of een stoommandje, gevuld met de spinazie, op de pan en doe de deksel er weer op. Laat de spinazie ongeveer 5 minuten stomen. Verwarm een bord (eventueel in de oven) en leg hier daarna de plakjes boter op. Giet de pasta af en houd ongeveer 25 ml van het kookvocht even apart. Verdeel de pasta over de boter op het bord. Strooi de Parmezaanse kaas eroverheen en besprenkel met het kookvocht. Meng, met behulp van een lepel en vork, de pasta met de boter en de kaas tot deze zijn gesmolten. Meng nu de gestoomde spinazie en de stukjes kip er doorheen.
Breng op smaak met wat versgemalen peper en zout.
Slimmerfit met Annelieke
"Culinair afvallen"
Adres:
Ericssonstraat 2 5121 ML Rijen
Telefoon / WhatsApp:
06-24095271
Email: slimmerfit.annelieke@gmail.com
KvK nummer : 66762618
BTW nummer : NL139857618B01
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag op afspraak
20 min. bereiden, Voor 1 persoon, 365 calorieën Ingrediënten 1 zakje PS. food & lifestyle zalm wrap 2 plakjes rosbief ½ komkommer 10 g rucola 1 el mayonaise 1 tl [...]