• Slimmerfit met Annelieke
  Center Oosterhout e.o.

  Abdis van Thornstraat 74
  4901 ZB
  Oosterhout

 • Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen

  Riekevoort 3
  5121 SB
  Rijen

 • Lieneke Kistenkas, 64 Jaar uit Nieuwegein.

  Begin dit jaar ben ik met een goed voornemen begonnen met het PowerSlim Programma. Mijn coach is een echte coach die weet waar ze het over heeft. Ze is altijd geïnteresseerd tijdens mijn consulten en dat merkte ik al gelijk bij de intake. Vrolijk, duidelijk en met veel kennis en enthousiasme is het PowerSlim programma aan mij uitgelegd. Ik heb dit als heel positief ervaren. Ik ging naar huis met een gevoel van ‘Yes, ik ga mijn doelen behalen!’.

  Door de goede uitleg heb ik veel geleerd over mijn lichaam en eetgewoontes. Het PowerSlim kookboek heeft mij ook anders leren eten. Heerlijke maaltijden met goede ideeën en tips.

  Ik snap hierdoor nog meer dat goede voeding en regelmatig bewegen belangrijk zijn. En niet alleen voor mij, maar ook voor mijn hele gezin. Je neemt de kennis toch mee naar huis en praat hierover. Geen standaard verhaal maar echt gericht op mijn situatie en lifestyle.

  Een dip of terugval heb ik dan ook niet gehad. Ik blijf voorlopig nog onder controle, ik wil me voor altijd zo goed blijven voelen als nu. Ik weet zeker dat mij dit gaat lukken met de hulp van mijn PowerSlim coach. Eigenlijk vind ik het stiekem een beetje jammer dat de controles niet meer iedere week zijn. Ik moet het natuurlijk nu zelf doen. Maar de leuke gesprekken die altijd met veel humor en aandacht werden gebracht zal ik zeker gaan missen!