• Slimmerfit met Annelieke
  Center Oosterhout e.o.

  Abdis van Thornstraat 74
  4901 ZB
  Oosterhout

 • Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen

  Riekevoort 3
  5121 SB
  Rijen

 • Oktober 2021 was ik een heerlijk weekje weg en keek in de spiegel neeeeee... dit was ik niet. Hier moet ik wat mee doen.., maar hoe dan? Eerst maar genieten van mijn vakantie daarna zie ik verder dacht ik, maar omdat het me toch niet lekker zat die avond ben ik op internet gaan zoeken naar een afslank methode die bij mij zou passen.

  Donderdagavond kwamen we thuis en vrijdagavond was ik op gesprek bij Annelieke. Ik begon maar gelijk want ik wilde er niet meer onderuit kunnen. Ik begon die week met een start pakket met elke dag een doosje wat je per dag mocht eten en om te kijken welke producten je lekker vind( dat zijn dus alle producten van powerslim) Dat maakte het voor mij wel makkelijker. Lekker eten en toch afvallen.

  De eerste maand was ik al 6 kilo lichter en zelfs met de feestdagen was ik super gemotiveerd om door te gaan. Wel heb ik Annelieke met regelmaat geappt of ik het goed deed en of ik iets wel of niet mocht hebben. En natuurlijk heb ik ook de foto’s doorgeappt van mijn culinaire gerechtjes die ik uit het kookboek gemaakt heb. Annelieke is een TOP coach en wat ben ik trots op mijn eindgewicht en de begeleiding tijdens , maar zeker ook de  nabegeleiding van Annelieke om stabiel te blijven.

  Ik raad iedereen aan die twijfelt over zijn of haar gewicht ga eens een gesprek aan bij Slimmerfit met Annelieke.
  Ik ben er ruim 23 kilo mee afgevallen op een gezonde manier. 

  Groetjes Inge