• Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen
  Ericssonstraat 2
  5121 ML
  Rijen

 • Jacqueline van den Elzen47 jaar uit Nuland

  Mijn PowerSlim coach, zit bij mij in het competitie mixtennisteam. PowerSlim kwam dus wel eens ten sprake, maar ik dacht altijd ‘ach wat maakt het uit welk dieet je volgt, het is allemaal klets!’ Elk jaar in januari viel ik uit mezelf een paar kilo af, zodat mijn skibroek in februari net even wat lekkerder zat.

  En daarna kwamen de kilo’s er toch steeds weer aan. Ik ben een keer bij Lianne bij mijn PowerSlim coach koffie gaan drinken en heb toen een 3 daags proefpakket van PowerSlim meegenomen. De producten stonden mij aan en daarom ben ik meteen met het starterspakket begonnen!

  Bij PowerSlim heb je zes eetmomenten op een dag waarvan ik een verzadigd gevoel kreeg, ik had geen honger. De producten zijn erg lekker. Ook krijg je een kookboek met vele recepten en weekmenu’s. De begeleiding van mijn coach was super, ik keek gewoon uit naar de weegmomenten! Nu ik op gewicht ben, heb ik ook helemaal geen trek meer in zoetigheden zoals gevulde koeken en pure chocolade, dingen die ik eerst niet kon weerstaan. Daarnaast leer je om anders te eten, leer je etiketten te lezen en krijg je goede tips van je coach. Je wordt je bewust van je eetgewoonten en je voeding.

  Het resultaat: in zeer korte tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt, nu zit ik in de stabilisatiefase. Mijn rolletjes zijn verdwenen; ik ben op de juiste plaats afgevallen! Bij eerdere lijnpogingen is dit me nooit gelukt. Ik ben superblij met het resultaat. Ik voel me energieker, zelfverzekerder, fitter, ik straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk.

  FPowerSlim, super bedankt! Ik heb er zeker geen spijt van en raad het iedereen aan die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten met het gewicht dat bij je past!