• Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen
  Ericssonstraat 2
  5121 ML
  Rijen

 • Rosalie van Ganzewinkel, 44 Jaar uit Rijen
  Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag. Ik draaide me om zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die ik al een lange tijd niet gezien had. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan.

  Ik ben 15 jaar geleden een keer 20 kilo afgevallen door veel te sporten en vooral heel weinig te eten. Dat was niet de juiste manier geweest, want na een aantal roerige jaren vlogen de kilo’s er weer aan.  

  Via Facebook had ik gezien dat de zus van een vriendin het PowerSlim programma had gevolgd. Voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach Annelieke. Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten. ‘Culinair dichter bij je doel komen’ zoals mijn coach dat op haar Facebookpagina had vermeld! Het gesprek met mijn coach was voor mij best emotioneel (de oorzaak van mijn overgewicht werd uiteraard ook besproken), dus ik had de helft van het gesprek niet echt mee gekregen. Ik ging na het gesprek naar huis met een doos vol producten, zonder enig idee wat er precies in zat. Mijn thuisfront wist niets van mijn date met mijn coach en dacht dat ik een spelcomputer had gekocht. Toen ik de doos open maakte, zat deze vol met lekkere producten van PowerSlim.

  Na een week allerlei producten te hebben uitgeprobeerd, wist ik wat ik wel en niet lekker vond. Ik ging naar mijn afspraak met mijn coach en had al meteen een positief resultaat. Ik zocht de producten uit die ik lekker vond en toen bleek dat er nog veel meer lekkere producten in het assortiment zaten. Het assortiment is zo breed, hierdoor was het voor mij niet moeilijk om me aan het programma te houden. Er zijn zo veel lekkere dingen die je mag eten.

  Na een aantal weken zittend op de bank, besloot ik een crosstrainer te kopen. Ik sport nu 3x per week, lekker thuis wanneer het mij uit komt.

  Mijn coach Annelieke is echt geweldig! Met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging, kon ik bij Annelieke terecht. Samen bekeken we de menukaart en gaf ze mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was, dat niet alleen ik maar we samen blij waren bij mijn geboekte successen! 

  Vanaf morgen ga ik beginnen aan fase 2a. Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb vooral geleerd, dat ik veel meer geniet van dat ene chocolaatje, dan van een heel pak koeken of een hele reep chocolade. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.