• Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen
  Ericssonstraat 2
  5121 ML
  Rijen

 • Peggy van Litsenburg, 41 Jaar uit Helmond.

  Vorig jaar december was het zover, ik bereikte mijn doel. Daarna is het van belang om te leren hoe je in balans kunt blijven en je gezonde levensstijl zelfstandig voort te zetten.  

   

  Je gaat toch minder producten gebruiken en weer “normaal” eten. Met daarbij alle valkuilen. Er komt weer wat vaker een etentje, een afhaalmaaltijd, een feestje en vakanties. Daarbuiten probeer ik zoveel mogelijk gezond te eten.

   

  Wat ik vooral heb veranderd aan mijn eetpatroon zijn de tussendoortjes. Voorheen at ik drie grote maaltijden per dag. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik om 6 keer per dag iets te eten en maakte ik daarin gezondere keuzes. Dit doe ik nog steeds!
  Ik gebruik ook nog steeds producten van PowerSlim om sommige tussendoortjes te vervangen. Omdat ik rauwkost niet lekker vind, om variatie te houden en omdat ze gewoonweg ook erg lekker zijn. Ook de producten van PowerSlim Balance zijn hiervoor erg fijn.

   

  Soms vind ik het lastig om vol te houden, maar dan kan ik altijd bij mijn coach terecht. Als ik toch wat te vaak een uitzondering heb gemaakt kijken we samen wat we kunnen doen om weer in balans te komen.  

   

  Op deze manier lukt het me prima om mijn bereikte doel ook te behouden. Iets wat me met andere diëten niet gelukt is. Ik voel me na een jaar nog steeds goed. Het is weer leuk om kleren te kopen. Ik heb zelfs voor het eerst in jaren weer een bikini aan gehad in de zomer. En het blijft goed vol te houden omdat je je manier van eten hebt veranderd.