Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Ingrediënten:
Tip: lekker met wat geraspte parmezaanse kaas.
Bereidingswijze:
Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de soja rijst en eventueel zout toe. Kook in circa 10 minuten beetgaar en giet af. Bak de ui glazig in de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak nog circa 6-7 minuten. Voeg de rijst, en de bouillon toe en roer door totdat de bouillon is opgenomen. Meng als laatst de roomkaas en de truffel tapenade erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Energie | |
Kcal | 453 Kcal |
Vet | 22,7 g |
Koolhydraten | 20,1 g |
Eiwitten | 21,8 g |
Slimmerfit met Annelieke
"Culinair afvallen"
Adres:
Riekevoort 3, 5121 SB, Rijen
Abdis van Thornstraat 74, 4901 ZB, Oosterhout
Telefoon / WhatsApp:
06-24095271
Email: slimmerfit.annelieke@gmail.com
KvK nummer : 66762618
BTW nummer : NL139857618B01
Openingstijden:
ma - za 9.00 uur - 21.00 uur op afspraak
20 min. bereiden, Voor 1 persoon, 365 calorieën Ingrediënten 1 zakje PS. food & lifestyle zalm wrap 2 plakjes rosbief ½ komkommer 10 g rucola 1 el mayonaise 1 tl [...]