• Slimmerfit met Annelieke
  Center Oosterhout e.o.

  Abdis van Thornstraat 74
  4901 ZB
  Oosterhout

 • Slimmerfit met Annelieke
  Center Gilze-Rijen

  Riekevoort 3
  5121 SB
  Rijen

 • Ik ben altijd al bewust met mijn voeding bezig geweest en probeer dan ook gezond te eten en veel te sporten. Toch lukte het me niet om mijn doel te bereiken. TV laat je toch al snel 5 kilo zwaarder lijken en die wilde ik graag kwijt. Ik wilde graag de hulp van een coach inschakelen en ben het PowerSlim programma gaan volgen. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan.

  Eigenlijk was dit best makkelijk omdat het voor mij geen hele grote verandering was. Mijn coach heeft me alleen nog beter geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten. Zo stelden we samen een verantwoord eetpatroon samen dat bij mij past.

  Ondanks dat ik niet alles mag eten, zo mag ik bijvoorbeeld geen lactose en chocolade, lukte het me prima om het PowerSlim programma te volgen. In de ochtend at ik vaak kwark met muesli van PowerSlim of ging ik voor crackers met beleg. Op mijn werk hielden ze er ook rekening mee. Zo werd ervoor gezorgd dat er altijd voldoende groenten en vlees of vis was zodat ik altijd de mogelijkheid had om gezond te eten wanneer ik aan het werk ben. Vaak nam ik een PowerSlim wrap mee zodat ik deze tijdens de lunch kon nemen.

  In het begin kwam het nog wel eens voor dat ik onvoldoende at. Ik heb meestal 5 eetmomenten op een dag maar vanwege mijn drukke werk vergat ik er nog wel eens een. Mijn coach heeft me geleerd dat ik altijd een tussendoortje bij me heb, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik voldoende eet.

  In de avonden at ik vaak iets van vlees of vis met veel groenten. Ook mijn zoontje Mees at meestal met me mee. Ik vond het namelijk belangrijk om ’s avonds met mijn zoon mee te kunnen eten en niet apart te hoeven koken. Soms eet ik thuis en kook ik zelf maar andere keren eet ik in de studio of ga ik uit eten. Ik weet nu precies wat ik kan kiezen zonder van het PowerSlim programma af te wijken. 

  Iedere week ziet er weer anders uit. De ene keer staat er spontaan een weekendje weg op de planning, de andere keer ben ik tot ’s avonds laat in de studio te vinden omdat de opnames uitlopen. Toch heb ik geleerd om een regelmatig eetpatroon aan te brengen in mijn onregelmatige leventje

  Terwijl ik het PowerSlim programma volgde ben ik ook op vakantie geweest en heb ik de kerstdagen gevierd. Het lukte me gelukkig prima om me ook op die momenten aan het programma te houden. Ik vind het wel fijn dat ik ook gewoon een wijntje kan drinken en zo toch gewoon gezellig mee kan doen met de rest.

  Mijn PowerSlim coach leerde me dat ik niet alleen naar het getal op de weegschaal moet kijken maar juist meer op mijn lichaamsstelling moet letten. Iedere week kijken we dan ook samen naar de verhouding tussen mijn vocht-, vet- en spiermassa.

  Door mijn eetpatroon aan te passen schakelde mijn lichaam over op de vetverbranding en is het mij gelukt om iets meer dan 7 kilo af te vallen! Ik voel me veel beter en fitter. En dat wil ik graag zo houden. Mijn coach blijft me dan ook nog nabegeleiding geven, nu ik mijn doel bereikt heb. We zullen elkaar iedere maand een keer zien en een weegmoment hebben. Tussentijds kan ik nog steeds altijd berichtjes sturen naar mijn coach en hebben we veel contact